Boka pass

l

>

TRÄNA IHOP MED DINA KOLLEGOR

MOTIVATE
EACH OTHER

YOU ARE
STRONGER

TOGETHER

Vi vet alla att kroppen stelnar till av flera timmar framför ett skrivbord och ryggen värker efter en lång dag med tunga lyft eller mindre ergonomiska ställningar för att kunna utföra diverse hantverksjobb. Vi vet att detta slitage även påverkar humör på arbetsplatsen, orken att leka med barn eller barnbarn på kvällar och helger samt möjligheten att utföra diverse vardagssysslor utan krämpor. Därför vill vi ge företag chansen att samla ihop sina anställda och på en timme per tillfälle förbättra förutsättningarna för en trivsam arbetsmiljö med bättre humör, ork och sammanhållning.

 

Att träna regelbundet ökar energin i kroppen. Detta innebär färre sjukskrivningar och högre produktivitet – trivseln ökar, liksom kreativiteten. Mindre stress och lägre personalomsättning är några ytterligare fördelar. På de flesta företag påverkas arbetseffektivitet och kvalitén mycket positivt av regelbunden motion. Med andra ord orkar man uträtta mer under en vanlig arbetsdag samt även efter arbetsdagen tillsammans med vänner och familj.

 

Vi på CrossFit Norrort kan erbjuda dig och dina kollegor ett roligt sätt att skapa en bättre sammanhållning på och samtidigt ge er chansen att upptäcka CrossFit som träningsform. Träningen skräddarsys utifrån era behov, oavsett om det är att prova på CrossFit för första gången eller om det är att ha ett återkommande pass under en längre tid. Ni behöver varken vara i ”bra form” eller ha stora förkunskaper. Vi kan lova er att ni kommer att gå ifrån varje pass med en ny syn på vad ni är kapabla att klara av.

 

Det vi behöver veta från er är antalet deltagare samt om ni vill komma till oss eller om vi ska komma till er. Vår träningsform går att utöva var som helst och med vilken utrustning som helst. Vi kommer att göra allt för att ge er den bästa möjliga upplevelsen vi kan.

 

 

 

PRISER

 

PER PASS:

8 personer   –   1 000 SEK                              12 personer   –   1 200 SEK

 

 

PAKET:

8 personer:                                                         12 personer:

10 ggr   –   9 000 SEK                                      10 ggr – 10 500 SEK

20 ggr   –   17 000 SEK                                    20 ggr – 20 400 SEK

 

 

 

BOKNING

 

Kontakta oss gärna för att diskutera ett upplägg som skulle passa just ditt företag, allt ifrån lunchpass, företagsavtal eller andra event.

 

 

 

 

 

 

 

CROSSFIT NORRORT

Engelbrekts väg 17, Sollentuna

info@crossfitnorrort.se

www.crossfitnorrort.se

www.facebook.com/crossfitnorrort

Webblayout av DesignAd Stockholm AB