Boka pass

l

>

INTRO – WOD

Crossfit är verkligen en sport för alla. Du har möjlighet att skala övningarna så att de hamnar på din nivå. Med tiden bygger du sedan upp dem successivt i takt med att kroppen blir starkare. Detta gör att man kan träna ihop, även om man är på olika nivå – du tränar på din egen nivå även om du tränar i grupp, tillsammans med andra.

 

Våra klasser är för alla. Vi anpassar passen för individen för att alla deltagare ska få ut maximalt av träningstillfället. Alla deltagare får individuell hjälp med övningar och tekniska moment samt feedback på sin träning. Att ha utbildade tränare som övervakar att varje rörelse utförs korrekt, peppar dig och skapar pass anpassade för vad just du och din kropp behöver är ovärderligt för att få effekt av träningen.

 

Uöver våra kostnadsfria prova-på-pass (2 stycken) erbjuder vi Intro-WOD med jämna mellanrum, var fjärde vecka under terminerna. Du hittar dessa lättast i vårt bokningssystem. Leta efter ett gulmarkerat pass på söndagar. Dessa pass är tänkta för dig som aldrig varit hos oss och som är nyfiken på att träna CrossFit hos oss på Norrort. Dock är alla alltid välkomna direkt på ett av våra ordinarie pass också.

 

Presentation om CrossFit Norrort

Schema, coacher, medlemskap mm

Rundvandring

Vad är CrossFit?

Frågestund

Dagens pass

Eftersnack, övriga frågor

 

Anmälan görs i vårt bokningssystem (gula pass) så registrera en användare och boka in dig NU!

 

Det finns max 12 platser så det är först till kvarn som gäller. Vid förhinder inför pass är det möjligt att boka av senast tre timmar innan genom att gå in i bokningssystemet. Dyker det upp ett senare hinder ser vi gärna att ni sms:ar eller ringer Amandus eller Maria för att meddela det (telefonnr hittas här).

 

Har ni några frågor kontakta oss gärna på info@crossfitnorrort.se eller använd formuläret på hemsidan.

FÖRDELAR MED CROSSFIT

 

 

Det som lockar många till CrossFit är träningens allsidighet och intensitet. Du utför en kombination av övningar i högt tempo samtidigt som du tar ut dig max i varje övning. Detta kan tyckas tufft för många men de som fått smak för denna träningsform ser vilka fantastiska resultat den har på kropp och psyke.

 

CrossFit bygger en optimalt vältränad kropp för dig som gillar styrka, smidighet, snabbhet och kondition.

 

Kroppen blir allsidigt genomtränad och du kommer öka muskelstyrkan hos flera olika muskelgrupper samtidigt.

 

Du får bättre konditionen, uthållighet,

koordination och balans.

 

Då vi ständigt varierar passen är det väldigt svårt

att tröttna på sättet du tränar.

 

Å många fler saker...

 

 

 

CROSSFIT NORRORT

Engelbrekts väg 17, Sollentuna

info@crossfitnorrort.se

www.crossfitnorrort.se

www.facebook.com/crossfitnorrort

Webblayout av DesignAd Stockholm AB