Boka pass

l

>

Alla är välkomna och alla kan provträna hos oss och de två första tillfällena är ALLTID gratis.

 

För att kunna boka ett pass så måste du skapa en användare i vårt bokningssystem. Detta är mycket enkelt, följ instruktionerna på sidan eller läs förklaringen nedan.

 

OBS - att skapa en användare i bokningssystemet har inget med medlemskap att göra.

 

 

FÅ 1 - 2 MÅNADER GRATIS

Till och med sista februari erbjuder vi alla nya som tecknar medlemskap hos oss 1 månad gratis vid 6 månaders medlemskap (dvs du får 7 månader till priset av 6) och 2 månader vid tecknande av årsmedlemskap (dvs du får 14 månader till priset av 12). Detta gäller oavsett om du väljer månadsvis betalning eller direktbetalning.

 

Efter att du valt den typ av medlemskap du önskar i din medlemsansökan skriver du in "NYÅRSLÖFTE" i kommentarsfältet så fixar vi rabatten på fakturan.

 

OBS - gäller endast nya medlemmar och kan ej kombineras med andra erbjudanen.

Vid frågor vänligen kontakta Maria på info@crossfitnorrort.se eller på telefon 070 925 69 35

 

 

SKAPA ANVÄNDARE I VÅRT BOKNINGSSYSTEM

Om du INTE har registrerat dig tidigare trycker du på "logga in" högst upp i högra hörnet i vårt bokningssystem, ”skapa ett nytt konto” och fyller dina uppgifter. Använd ett aktivt mailkonto, det vill säga ett konto du kontinuerligt kollar och använder dig av. Det är till den mailadressen du får notis om du t ex står på väntelista och sen kommer med på passet.

 

I bokningssystemet visas en vy med en kalender. Du ser den stora kalendern i ”vecko-vy” och översiktskalendern uppe till höger i ”månads-vy”. Bläddra mellan veckorna på pilarna längst upp i kalendern eller genom att trycka på översiktskalendern. Klicka på ”kalender” för att visa en lista över de pass du är inbokad på. Klicka på ”ledigt” för att visa en lista över alla kommande pass som inte är fullbokade.

 

I rutan för ett specifikt pass visas tid, antalet deltagare som kan vara med samt hur många platser som är lediga (6/12 innebär alltså att sex platser är bokade av tolv möjliga). För att boka dig på passet måste du först logga in. Detta sker genom att trycka på ”registrera dig”, antingen under vår logga längst upp på sidan eller på den pop-up ruta som dyker upp när du klickar på ett pass.

 

Det pass du har bokade är grönmarkerade i överblickskalendern uppe till höger samt i ”veckovyn”.

 

 

BOKA ETT PASS

När du har loggat in/registrerat dig klickar du på det pass du vill närvara på, välj ”nytt deltagande” och fyll i ditt fullständiga namn. Klicka i rutan ”skicka e-post” så får du automatiskt ett mail de gånger du stått på väntelistan och kommit med på passet för att andra bokat av. Tryck sedan på ”skapa deltagande". Du är nu bokad på passet.

 

 

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast tre timmar innan träningsstart. För att avboka loggar du in enligt tidigare beskrivning. Klickar på det pass som du vill avboka och sedan på det lilla anteckningsblocket till höger om ditt namn. Välj ”radera deltagande”, klart!

 

Då vi vet att det kan dyka upp saker i vår vardag som ger oss senare förhinder är det okej att som nödlösning, dock senast 30 min innan passtart, skicka sms till Maria eller Amandus innan passet börjat och på så sätt informera om att du inte kan komma. Alldeles för sena avbokningar samt att inte dyka upp alls debiteras med 100 SEK per pass.

 

Varför det är så viktigt att ni bokar av er är dels för att de som eventuellt står på kö ska få en chans att hinna komma och träna. Det är även viktigt för att vi coacher till exempel ska hinna anpassa passets upplägg för färre deltagare om så behövs.

 

Vi hoppas ni förstår vår tanke i detta då vi verkligen vill att ni medlemmar ska få ut det bästa av Norrort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYÅRSKAMPANJ

PASSFÖRKLARING

 

 

TRÄNINGSPASS – WOD/TEAM

– Röda pass.

– Instruktörslett ”vanligt” CrossFit-pass.

 

 

TEKNIKPASS – WOD

– Gröna pass.

– Instruktörslett pass med fokus på teknik

inom lyft eller gymnastik.

 

 

NORRORT KIDS

– Ljusblå pass.

– Instruktörslett pass för barn från fem – tolv år.

– Läs mer under "Norrort Kids" här på hemsidan.

 

 

OPEN GYM – BEMANNAT

– Gråa pass.

– Open Gym för alla medlemmar.

– Coach finns på plats men håller ingen klass.

 

 

OPEN GYM – PASSERKORT

– Turkosa pass.

– Träning på egen hand utan Coach.

– För att nyttja detta krävs godkänd ansökan,
som du hittar under "Passerkort" här på hemsidan.

BOKA PASS

BLI MEDLEM

JUST NU!  1-2 MÅNADER GRATIS PÅ MEDLEMSKAP

CROSSFIT NORRORT

Engelbrekts väg 17, Sollentuna

info@crossfitnorrort.se

www.crossfitnorrort.se

www.facebook.com/crossfitnorrort

Webblayout av DesignAd Stockholm AB