Boka pass

l

>

KOM OCH PROVTRÄNA

 

De två första passen är gratis. Det enda du behöver göra är att registrera dig i bokningssystemet för att kunna boka in dig på ett pass. Ta chansen och kom och provträna, det värsta som kan hända är att du blir bättre tränad...

 

Alla är välkomna på alla våra pass.

 

 

 

 

BOKA PASS

VAD ÄR CROSSFIT?

Vår vardag är full av olika rörelser. Vi står, sitter, kastar, lyfter, puttar, drar, klättrar och springer. Dessa rörelser har människan gjort så långt tillbaka i tiden vi kan minnas. Allt detta ska kunna ske utan större hinder eller besvär och vi tror att CrossFit är ett sätt att få vardagen att flyta på på bästa möjliga och smidiga sätt. CrossFit som träningsform kretsar alltså kring naturliga rörelser.

 

Det finns lika många versioner av vår träningsform som det finns coacher som lär ut den. Det finns varianter som är riktade mot särskilda mål som till exempel golf, gymnastik, långdistanslopp, styrka, storlek, tyngdlyftning, simning och mycket mer. Grundprincipen är dock densamma oavsett mål:

 

 

 

STÄNDIGT  VARIERANDE  FUNKTIONELLA  RÖRELSER

UTFÖRDA  MED  HÖG  INTENSITET

 

 

 

Den höga intensitet vi tränar med är relativ till den fysiska nivå du befinner dig på. Promenader i all ära, men det är i den här zonen du får riktigt goda resultat av din träning. Du kommer att höja din kondition och styrka till nya höjder. Detta bäddar för ett långt liv med hög livskvalitet.

 

Passen vi erbjuder kan varieras i all oändlighet. Detta gör att det aldrig blir enformigt att träna med oss. Dessutom utsätts kroppen hela tiden för nya utmaningar, vilket ger oss en fysik som är väldigt allround och som gör oss förberedda för livets utmaningar.

 

Träningen sker med diverse olika föremål såsom skivstång, hantlar, kettle bells, räcke, rep för klättring, hopprep, romerska ringar, medicinbollar och många andra enkla redskap. CrossFit är inte ett exakt program eller schema, utan snarare principer som träningen baseras på. Vår strävan att bli så allsidiga som möjligt med lika stor förmåga i var och en av följande fysiska färdigheter:

 

 

 

RÖRLIGHETKONDITIONUTHÅLLIGHETSTYRKASNABBHET

EXPLOSIVITETSMIDIGHETKOORDINATIONPRECISIONBALANS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CrossFit tränas ofta i grupp och vi på Norrort vill ha en familjär atmosfär där alla med ödmjuk attityd och inställning är välkomna. Att tillsammans utsättas för fysiska och psykiska prövningar skapar  en speciell gemenskap och sammanhållning. Denna gemenskap ser du inte bara i din egna box utan även om du besöker tävlingar runt om i världen eller är på resande fot och hälsar på för ett träningspass i en annan box. Du kommer med alla säkerhet snabbt känna tillhörighet hos oss och hitta en hel del nya vänner då boxen är en plats där likasinnade samlas och umgås.

 

 

 

LIKA  MYCKET  COMMUNITY  SOM  TRÄNINGSFORM

 

 

 

CrossFit är dock inte bara en träningsform, det är även en tävlingsform för vissa. Det är en sport där målet är att bevisa sin totala fysiska prestationsförmåga – “The Sport of Fitness”. En av de unika sakerna med dessa tävlingar är att tävlingsmomenten oftast förblir hemliga fram till några dagar innan start. Detta i kombination med att tävlingarna är uppbyggda av en bred blandning av moment och grenar från ett flertal andra sporter – tyngdlyftning, styrkelyft, friidrott, gymnastik, kettlebell, löpning, simning, cykling osv - gör att deltagarna måste träna inför alla tänkbara prövningar. Man klarar sig inte med att endast vara riktigt bra på en av grenarna.

 

Känner du att du fortfarande har frågor och funderingar om den här träningsformen svarar vi gärna så gott vi kan. Maila eller kom förbi så ska vi se om vi kan räta ut dina frågetecken.

 

 

 

 

 

VI STRÄVAR MOT ATT BLI BÄST

PÅ ATT

VARA BRA

PÅ ALLT

CROSSFIT NORRORT

Engelbrekts väg 17, Sollentuna

info@crossfitnorrort.se

www.crossfitnorrort.se

www.facebook.com/crossfitnorrort

Webblayout av DesignAd Stockholm AB